Med ett stort leende ..


Ibland undrar jag varför man gör som man gör och varför man tänker som man tänker. Självklart gör det livet till det fina det är men samtidigt kan det göra många saker svåra och jobbiga..
Som jag skrev i förra inlägget mår jag riktigt bra nu. Men ändå kommer det små stunder då jag känner mig nere och livet känns jobbigt, en känsla av att vilja fly.
Hösten är här, eller borde man kanske kalla det vintern redan? I vilket fall är det ingen rolig tid på året som nu är här och det för ju självklart med sig att man inte är lika pigg & glad som på sommaren men om jag nu mår bra, varför kommer då den jobbiga känslan?

Har haft mycket kontakt med folk hemifrån idag, både på telefon och skype. Så nu känns det som att jag fått ny kraft och energi. Tack ni fina! :)
Saknar verkligen Göteborg och mina vänner. Det kommer bli såå underbart att få träffa alla igen när jag åker hem i december. Längtar i massor!
Visst att det är lång tid kvar men tiden går så otroligt fort här. Thaaaaank god for that! Hoppas bara det fortätter gå fort.
Dom underbara människorna jag har omkring mig, det är dom som ger livet en guldkant!
Ler stort när jag tänker på mina nära & kära!

Så med ett stort leende önskar jag nu alla en god natt :)

Postat av: ¨^

"Men ändå kommer det små stunder då jag känner mig nere och livet känns jobbigt, en känsla av att vilja fly"Dom stunderna kommer alltid och går, vart man än är..

2010-09-30, 15:14:19 -
Postat av: Jenna.

Jo dom gör ju det . Men då får man tänka positivt. "Efter regn kommer solsken" :)

2010-10-04, 14:15:13 - URL: http://jennajaana.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: